Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στον Νέο Βουτζά, όταν 35χρονος αστυνομικός έβαλε τέλος στη ζωή του, ενώ μιλούσε σε βιντεοκλήση με τη γυναίκα του.

Ο Τ.Τ., πατέρας τριών παιδιών, φέρεται να τράβηξε το υπηρεσιακό του όπλο και να αφαίρεσε την ίδια του τη ζωή, όταν η σύζυγός του του ζήτησε να χωρίσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τότε, την κάλεσε με βιντεοκλήση, πάτησε τη σκανδάλη και αυτοκτόνησε.

Ο 35χρονος αστυνομικός από ειδικός φρουρός είχε γίνει αστυφύλακας και υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Ραφήνας.

Το μεσημέρι της Τρίτης 03/09, ο 35χρονος αστυνομικός και πατέρας τριών παιδιών φέρεται να συνομίλησε για περίπου 20 λεπτά με τη σύζυγό του μέσω βιντεοκλήσης. Στη διάρκεια της κουβέντας τους της έδειξε το όπλο και μετά ενώ εκείνη παρακολουθούσε πάτησε τη σκανδάλη και έβαλε τέλος στη ζωή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμβρόντητη και συγκλονισμένη, η γυναίκα ειδοποίησε αμέσως το κέντρο της Άμεσης Δράσης, αλλά, δυστυχώς, ήταν αργά για τον σύζυγό της.

Συνάδελφοί του από το Αστυνομικό Τμήμα Ραφήνας έσπευσαν στο Νέο Βουτζά και άρχισαν να αναζητούν τον αυτόχειρα. Η σορός του 35χρονου Τ.Τ. εντοπίστηκε μετά από έρευνα, καθώς αρχικά η ανεύρεσή της στάθηκε αδύνατη. Για αυτόν τον λόγο, ζητήθηκε και η συνδρομή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να ανιχνευθεί το στίγμα του άτυχου άνδρα.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚαλαμπάκος: «Να σωθούμε πιο εύκολα απ’ ότι πέρυσι»
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: 20χρονος έκλεψε μοτοσυκλέτα από το αστυνομικό τμήμα που είχε πάει για να δώσει το «παρών»