Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης 13/8 στο πλοίο που εκτελεί το δρομολόγιο Μύκονος – Ραφήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλοίο λίγο μετά την αναχώρηση του από την Τήνο προς την Ραφήνα, υπήρξε άγρια συμπλοκή ατόμων με αποτέλεσμα να γυρίσει και πάλι στο λιμάνι της Τήνου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μία ομάδα από Ρομά επιτέθηκε σε έναν επιβάτη όταν αυτός τους έκανε παρατήρηση για να κάνουν ησυχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο μετά υπήρξε άγρια συμπλοκή με τραυματισμούς, ενώ στο πλοίο επικράτησε πανικός καθώς ακούστηκε ότι υπάρχει και άνθρωπος που οπλοφορεί. Αμέσως το πλοίο γύρισε προς το λιμάνι της Τήνου οπού οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές ενώ την ίδια ώρα γίνονται και έρευνες για το αν υπάρχει όπλο.

Λίγο ώρα μετά από τα μεγάφωνα του πλοίο ανακοινώθηκε πως όλοι οι επιβάτες πρέπει να κα΄τσουν στις θέσεις τους καθώς θα υτπάξει έλεγχος από το Λιμενικό και την Αστυνομία.

Το πλοίο είναι εδώ αρκετή ώρα στο λιμάνι της Τήνου χωρίς να υπάρχει από τους υπευθύνους καμία απολύτως ενημέρωση για το τι συμβαίνει και πότε θα συνεχιστεί το δρομολόγιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΗ ΓΔΑΠΚ ενέκρινε την αναθεώρηση της οικοδομικής άδειας για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού
Επόμενο άρθροΣοβαρή καταγγελία του κρατούμενου Νίκου Φούρκα: «Rolex και Prada είναι βουτηγμένα στο αίμα των κρατουμένων…»