Ο Μουρίγιο έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Νότιγχαμ, η οποία απέρριψε μεγάλη πρόταση από την Τσέλσι, λίγο πριν κλείσει το χειμερινό μεταγραφικό “παράθυρο”. Ο 22χρονος Βραζιλιάνος στόπερ πήγε στο “Σίτι Γκράουντ” το καλοκαίρι του 2023 από την Κορίνθιανς και έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του.

Τη φετινή σεζόν έχει ένα γκολ σε 23 αγώνες στην Premier League και επέκτεινε το συμβόλαιο για ένα επιπλέον χρόνο έως το καλοκαίρι του 2029, αυξάνοντας τις αποδοχές του στα έξι εκατ. ευρώ.

Ομάδες από την Αγγλία και την Ισπανία είχαν προσεγγίσει τη Νότιγχαμ για τον Βραζιλιάνο στόπερ, αλλά η διοίκηση είχε ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει, καθώς διεκδικεί τη συμμετοχή της στο Champions League. Μάλιστα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η Τσέλσι κατέθεσε πρόταση ρεκόρ, για τα δεδομένα της Νότιγχαμ, ύψους 70 εκατ. ευρώ, αλλά η διοίκηση την απέρριψε.//Ν.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση εργασίας εκπροσώπων Περιφέρειας Θεσσαλίας – Δήμου Καρδίτσας για θέματα Πρόνοιας
Επόμενο άρθροΠροσεχώς: «Τρελή από έρωτα. Μπρίτζετ Τζόουνς: Η επιστροφή»