Ο Αλόνσο είδε την ομάδα του να συντρίβεται από την Άρσεναλ στο “Emirates Stadium” την Τετάρτη (7/8), καθώς τα γκολ των Ζιντσένκο, Τροσάρ, Γκάμπριελ Ζεσούς και Χάβερτς χάρισαν στους παίκτες του Αρτέτα τη νίκη με 4-1.

Η νίκη έγινε ακόμη πιο εντυπωσιακή από τα μνημειώδη επιτεύγματα της Λεβερκούζεν την περασμένη σεζόν, καθώς ο Τσάμπι Αλόνσο κατέκτησε Bundesliga και DFB-Pokal, αήττητος, και οδήγησε επίσης τον σύλλογο στον τελικό του Europa League. Τώρα, έβγαλε το καπέλο στην ικανότητα του παιδικού του φίλου.

Ο Αλόνσο δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Ανταγωνιστικός. Ήταν πάντα ένα ανταγωνιστικό ζώο. Εδώ μπορείτε να δείτε πώς έχει αναπτύξει ένα σπουδαίο πρότζεκτ. Μπορούσες να δεις ότι ήθελε να κερδίσει και προετοιμάστηκε γι’ αυτό, ξέρεις. Είναι ένας καρπός πολλών αποφάσεων που έχει πάρει που φτάνουν εδώ στην Άρσεναλ».

Η Άρσεναλ παίζει με τη Λυών στο Κύπελλο Emirates αυτό το Σαββατοκύριακο και στη συνέχεια αντιμετωπίζει τη Γουλβς στην πρεμιέρα της Premier League στις 17 Αυγούστου.//Λ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑναγκαία η συνέχιση του προγράμματος απασχόλησης ανέργων ηλικίας 55 – 67 στους ΟΤΑ, τονίζει ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας
Επόμενο άρθροΣυντριβή αεροσκάφους στη Βραζιλία: Τριήμερο εθνικό πένθος μετά τον θάνατο 61 ανθρώπων