Ο επικεφαλής της Mercedes παραδέχθηκε το λάθος που έκανε η ομάδα του, εξαιτίας του οποίου έχασε την πρώτη θέση ο Τζορτζ Ράσελ στο GP του Βελγίου, ζητώντας συγγνώμη από τον Βρετανό πιλότο.

Οι δηλώσεις του Τότο Βολφ:

«Πρέπει να αποδεχτούμε τον αποκλεισμό μας. Κάναμε ξεκάθαρα ένα λάθος και πρέπει να βεβαιωθούμε ότι μάθαμε από αυτό. Θα φύγουμε από το Βέλγιο, θα αναλύσουμε τι συνέβη και θα κατανοήσουμε τι πήγε λάθος. Το να χάνεις το 1-2 στον αγώνα είναι απογοητευτικό και αυτό που μπορούμε να κάνουμε μόνο είναι να απολογηθούμε στον Τζορτζ που έκανε έναν τόσο καλό αγώνα.

Ο Λιούις προβιβάζεται βέβαια στην 1η θέση. Ήταν ο ταχύτερος όσων ήταν σε στρατηγική δύο pit stop και είναι νικητής επάξια. Παρά τον αποκλεισμό, υπάρχουν αρκετά θετικά που μπορούμε να βρούμε σε αυτό το τριήμερο. Είχαμε ένα μονοθέσιο – σημείο αναφοράς στον αγώνα και στις δύο διαφορετικές στρατηγικές. Πριν από λίγους μήνες αυτό θα ήταν αδιανόητο.

Κατευθυνόμαστε στο καλοκαιρινό διάλειμμα με τρεις νίκες στους τέσσερις τελευταίους αγώνες. Θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε αναζωογονημένοι και με στόχο να διατηρηθούμε σε θετική τροχιά».//ΓΡ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Περιφερόμενο θερινό σινεμά στις δημοτικές ενότητες
Επόμενο άρθροΑσβέστιο και ψευδάργυρος πριν την εγκυμοσύνη μειώνουν τις πιθανότητες υπερτασικών διαταραχών