«Η Νιούκαστλ ενδέχεται ν’ αποκτήσει τον εφεδρικό τερματοφύλακα της Νότιγχαμ Φόρεστ, Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ως μέρος της συμφωνίας, που θα οδηγήσει τον Έλιοτ Άντερσον στο City Ground», υποστηρίζει ο δημοσιογράφος, Σκοτ Ουίλσον σε άρθρο του στην εφημερίδα «The Northern Eco».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Magpies συμφώνησαν με την Φόρεστ για τον Άντερσον έναντι 35 εκατομμυρίων λιρών, ο οποίος πωλείται για να διασφαλίσει ότι η Νιούκαστλ δεν θα παραβιάσει τους κανονισμούς για τα κέρδη και την βιωσιμότητα της Premier League, ενώ στο ίδιο πλαίσιο, αποφασίσθηκε και η παραχώρηση του Γιανκούμπα Μίντεχ στην Μπράιτον έναντι 33 εκ. λιρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, η Νιουκάστλ φέρεται να συζητά το ενδεχόμενο να εντάξει τον Βλαχοδήμο στο δυναμικό της. Ο 30χρονος Έλληνας διεθνής, πήγε στην Νότιγχαμ Φόρεστ από την Μπενφίκα τον περασμένο Σεπτέμβριο σε μια συμφωνία που φέρεται να αφορούσε αρχική αμοιβή 4,9 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία θα μπορούσε να ανέλθει σε περίπου 9,3 εκατομμύρια ευρώ με τα μπόνους.

Ο Βλαχοδήμος έκανε το ντεμπούτο του στην Premier League κόντρα στην Άστον Βίλα τον περασμένο Νοέμβριο, κρατώντας το μηδέν στην νίκη με 2-0, αλλά έκανε ακόμη, μόνο τέσσερις εμφανίσεις, καθώς ο πρώην τερματοφύλακας της Νιούκαστλ, Ματζ Σελς, καθιερώθηκε στην 11άδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροIzabel Goulart: Διακοπές στη Μύκονο για την 39χρονη Βραζιλιάνα – Οι αποκαλυπτικές πόζες με μπικίνι στην παραλία
Επόμενο άρθροΒόλος: Επεκτάσεις δικτύου ομβρίων από την ΔΕΥΑΜΒ