Μια 43χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της και άλλοι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν, όταν ένας 22χρονος τους επιτέθηκε με μαχαίρι σήμερα Δευτέρα 19/08 στο Μάντσεστερ.

Ως ύποπτος για φόνο μετά το περιστατικό, συνελήφθη ένας 22χρονος άνδρας στην περιοχή Gorton κοντά στο Longsight, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Greater Manchester.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια 17χρονη κοπέλα και ένας 64χρονος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με «επικίνδυνα για τη ζωή τους τραύματα», αφού υπέστησαν «σοβαρά τραύματα από μαχαίρι», πρόσθεσε η δύναμη.

Η αστυνομία συνομιλεί με μάρτυρες για να εξακριβώσει τις πλήρεις συνθήκες γύρω από το περιστατικό, αλλά οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι ο ύποπτος ήταν γνωστός στα θύματα και αντιμετωπίζεται ως μεμονωμένο περιστατικό.

Αστυνομικός μιλώντας στο Skynews είπε: «Κατανοούμε ότι η τοπική κοινότητα θα είναι σοκαρισμένη και ανήσυχη μετά την τραγική είδηση ​​σήμερα το πρωί. Οι σκέψεις μας παραμένουν με τους πληγέντες και τους αγαπημένους τους αυτή τη δύσκολη στιγμή. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους υποστηρίξουμε» και πρόσθεσε: «Μέσα σε λίγα λεπτά από την κλήση, οι αστυνομικοί μας βρέθηκαν στο σημείο και είχε γίνει σύλληψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: skai.gr

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣυγκλονιστική διάσωση βρέφους στην Τήλο – Το βάφτισαν «Ιωνά»
Επόμενο άρθροΚαταγγελία: Σκάφη ανάμεσα σε λουόμενους στην παραλία Μεγάλη Άμμος της Χαλκιδικής