Ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στη χρηματιστηριακή αγορά, η οποία κινείται πάνω από τα επίπεδά των 1.530 μονάδων, εν μέσω ανοδικής κίνησης των ευρωπαϊκών αγορών.

O Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώνεται στις 1.535,35 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 1,19%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 48,21 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 1,38%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 1,28%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Viohalco (+3,04%), της Πειραιώς (+3,00%), της Coca Cola HBC (+2,45%) και της Eurobank (+2,41%).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Jumbo (-0,62%), του ΔΑΑ (-0,56%) και των ΕΛΠΕ (-0,33%).

Τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσιάζουν η Alpha Bank και η Πειραιώς, με 2.320.763 και 1.836.767 μετοχές, αντιστοίχως.

Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημειώνουν η Πειραιώς με 7,98 εκατ. ευρώ και η Εθνική με 4,31 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανοδικά κινούνται 75 μετοχές, 24 πτωτικά και 13 παραμένουν σταθερές.

Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές Αττικές Εκδόσεις (+9,82%) και Εκτέρ (+5,89%).

Τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές Μαθιός Πυρίμαχα (-9,61%) και ΕΛΒΕ (-9,01%).

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΧάαλαντ: «Δεν ανησυχώ για πιθανή τιμωρία της ομάδας»
Επόμενο άρθροΌριν Ο’Μπράιεν: Η κοντραμπασίστρια που άνοιξε δρόμους και διεκδικεί Όσκαρ