Ο Μπόγκνταν Μλαντένοβιτς έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της χώρας του, ενώ πέρυσι είχε ένα πέρασμα από το πρωτάθλημα της Κίνας.

Η ανακοίνωση της Ηλιούπολης:

«Η ΠΑΕ Ηλιούπολη είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του πολύπειρου μεσοεπιθετικού, Bogdan Mladenovic. 

Ο Bogdan γεννήθηκε στο Βελιγράδι στις 04 Απριλίου του 1996 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της FK Rad από όπου και  προβιβάστηκε στην μεγάλη ομάδα και αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγόρια, στο δεύτερο μισό της σεζόν 2014-15, καταγράφοντας 11 εμφανίσεις και 1 γκολ.

Τον Αύγουστο του 2019 ο νέος παίκτης της ομάδας μας μετακόμισε στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Gil Vicente, όπου και παρέμεινε για 5 μήνες καθώς τον Ιανουάριο του 2020 επέστρεψε στην Σερβία για να αγωνιστεί με την φανέλα της Vojvodina, έχοντας 18 συμμετοχές και 1 γκολ.

Τη σεζόν 2021-22 ο 28χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με την Σέρβικη Kolubara όπου σημείωσε 4 γκολ σε 29 εμφανίσεις. Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν για λογαριασμό της Wuxi Wugo στην πρώτη κατηγορία της Κίνας, με τα στατιστικά του να γράφουν 5 γκολ σε 14 ματς.

Ο Bogdan είναι επίσης διεθνής με την Εθνική Σερβίας.

Η οικογένεια της Ηλιούπολης εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Bogdan καλώς ήρθες!».//Π.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚατερίνα Καινούργιου: Η τρυφερή αφιέρωση στον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή
Επόμενο άρθροH πισίνα στις Σπέτσες που μετονομάστηκε σε γούρνα για να καταλήξει σε σηπτική δεξαμενή