Στο UA613, ένα αεροσκάφος Boeing 787-8 Dreamliner, που είχε αρχικά προορισμό το διεθνές αεροδρόμιο Ντάλες, επέβαιναν 245 επιβάτες, οκτώ αεροσυνοδοί και τρεις πιλότοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μας είχαν ήδη σερβίρει τα γεύματά μας όταν το αεροπλάνο έχασε πίεση και έπεσε. Παρατηρήσαμε μια απότομη κάθοδο. Χτύπησα το κεφάλι μου στο ταβάνι εξαιτίας της πρόσκρουσης. Η απότομη κάθοδος συνέβη τρεις φορές, με αποτέλεσμα κάποιοι άνθρωποι να τραυματιστούν» ανέφερε ένας επιβάτης.

Η Ομοσπονδιακή Αρχή Αεροδρομίων της Νιγηρίας σε ανακοίνωσή της ανέφερε: «Στο αεροσκάφος επέβαιναν 245 επιβάτες και 11 μέλη του πληρώματος. Ενώ όλα τα άτομα αποβιβάστηκαν με ασφάλεια, τέσσερις επιβάτες και δύο μέλη του πληρώματος υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς, ενώ 27 επιβάτες και πέντε μέλη του πληρώματος υπέστησαν ελαφρούς τραυματισμούς. Η ομάδα διάσωσης ανταποκρίθηκε άμεσα, διασφαλίζοντας ότι οι τραυματίες έλαβαν άμεση ιατρική φροντίδα».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣάρωσε με 100άρα τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός
Επόμενο άρθροΡουί Βιτόρια: «Τεράστια η απώλεια του Δομάζου, ο Σφιντέρσκι “έχει” το γκολ και θα μας βοηθήσει πολύ»