Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (ΕΡΤ3) η πρόβα τζενεράλε της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Πιο συγκεκριμένα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναμετράται στην «Μπεογκράτσκα Αρένα» του Βελιγραδίου με την Σερβία του Γιόκιτς, στο τελευταίο του φιλικό πριν την πρεμιέρα στη Λιλ απέναντι στον Καναδά το ερχόμενο Σάββατο (22:00).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ3

Ο Νικ Καλάθης δεν θα αγωνιστεί στο αποψινό ματς. Υπενθυμίζεται ότι ο διεθνής γκαρντ δεν ταξίδεψε με την ελληνική αποστολή χθες, αλλά μόνος του σήμερα, προκειμένου να υποβληθεί σε μία ακόμα θεραπεία στα γόνατα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα… πιτς βρίσκεται και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος λόγω του τραυματισμού, που αντιμετωπίζει, τέθηκε εκτός των Ολυμπιακών Αγώνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι 12 που ταξίδεψαν χθες για την σερβική πρωτεύουσα είναι οι Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τόμας Ουόκαπ, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης και Νίκος Χουγκάζ.



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠαρίσι 2024: Οι μεγάλοι απόντες από τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Επόμενο άρθροΦωτιά σε κοντέινερ στο λιμάνι του Πειραιά