Ο “Δικέφαλος του Βορρά” ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό του ότι έχουν ήδη ανανεώσει τη θέση τους στην Τούμπα 7.000 φίλοι της ομάδας και το νούμερο συνεχώς ανεβαίνει.

Τη Δευτέρα (08/07) ολοκληρώνεται η περίοδος των ανανεώσεων των εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΟΚ και η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους της ότι έχουν ανανεώσει 7.000 φίλοι του συλλόγου τη θέση τους στο γήπεδο, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Από την Τρίτη (09/07) θα μπορεί ο οποιοσδήποτε να αγοράσει ένα εισιτήριο διαρκείας, αλλά θα έχει ολοκληρωθεί η περίοδος ανανεώσεων των καρτών, ενώ ελευθερώνονται και οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν σε όλες τις διαθέσιμες θύρες του γηπέδου.

Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα πρέπει να περάσουν την κάρτα τους στο Gov.gr Wallet, προκειμένου να τους επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο.//Π.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑυλαία για το Καλημέρα Ελλάδα: Η αγκαλιά του Γιώργου Παπαδάκη στη Μαρία Αναστασοπούλου – «Θα μείνουμε φίλοι»
Επόμενο άρθροΚωνσταντίνα Σπυροπούλου: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και τον νεογέννητο γιο τους