Με το σύνθημα: Όλη η αγορά μια σκηνή” διοργανώνεται την Παρασκευή 30 Αυγούστου στην Καρδίτσα για τέταρτη χρονιά η “Λευκή Νύχτα” που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος σε συνεργασία με αρχές και φορείς της Καρδίτσας. Τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης και το σχετικό κάλεσμα έδωσαν σήμερα σε συνέντευξη τύπου ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Τέλιος, η αντιδήμαρχος Καρδίτσας κ. Μακρή, ο Υπεύθυνος συμβουλευτικής υποστήριξης επιχειρήσεων του ΕΒΕ Καρδίτσας κ. Στεργιουλης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Αντωνίου και η αντιπρόεδρος κ. Νιάκα. Η Καρδίτσα , είπε , ο κ. Τέλιος, θα μετατραπεί σε έναν ζωντανό καμβά χρωμάτων, μουσικής, πολιτισμού, ενέργειας και εμπορικής δραστηριότητας με στόχο την ψυχαγωγία αλλά και τις εμπορικές ευκαιρίες. Τόνισε δε, ότι πέραν της διασκέδασης η “Λευκή Νύχτα” αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας, μια διοργάνωση που απευθύνεται σε Καρδιτσιώτες, αλλά και σε επισκέπτες από άλλους νομούς. Η κ. Μακρή αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Δήμου Καρδίτσας να σταθεί στο πλευρό του Εμπορικού Συλλόγου και των μελών του μέσω έργων, όπως η ανάπλαση της Χαρίτου, οι εργασίες που έγιναν περιμετρικά στο χώρο τη δημοτικής αγοράς, ο κεντρικός πεζόδρομος. Στάθηκε δε και στην εφαρμογή των έξυπνων συστημάτων στάθμευσης για το κέντρο της πόλης, ένα σύστημα που θα διευκολύνει τους Καρδιτσιώτες στο να βρίσκουν θέση στάθμευσης. Ο κ. Στεργιούλης κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν τη διοργανωση, μια νύχτα γιορτής και ανάσας για το εμπόριο. Από τους πλευράς τους ο κ. Αντωνίου και η κ. Νιάκα επεσήμαναν ότι όσοι βγούνε θα διασκεδάσουν και θα δούνε εκπτώσεις με υψηλά ποσοστά.

ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ 2024

Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας

Παρασκευή 30 Αυγούστου

Ώρα έναρξης event: 18:30 – Ώρα λήξης event: 00:00

Συγκροτήματα:

Ντουμαλάνι: Κεντρική Πλατεία

Μπασαλάν: Πεζόδρομος Στεργίου Λάππα

MC Yinka: Πεζόδρομος Δ. Τερτίπη &Σμύρνης

Djs & Party:

George Ntemos & Mr TZI: Είσοδος Παυσιλύπου – Πλατεία Ν.Πλαστήρα με το μεγάλο μουσικό party

Maze Soundz: Ηρώων Πολυτεχνείου &Ιεζεκιήλ

George Tzatzis: Υψηλάντου & Χατζημήτρου

Leandros: Υψηλάντου &Βάλβη

Ραδιόφωνο:

MUSICA RADIO: Κεντρική Πλατεία – Περίπτερο Λευκής Νύχτας

“Σε Οχτώ σημεία της πόλης θα υπάρχει μουσική που θα περιλαμβάνουν από Παραδοσιακά και πειραγμένα ρεμπέτικα έως ελληνική funk, soul και Ηλεκτρονική Μουσική”, αναφέρουν οι διοργανωτές.

Διοργάνωση: Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Θεσσαλίας / Π.Ε. Καρδίτσας, Επιμελητήριο Καρδίτσας, Δήμος Καρδίτσας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΙαπωνία: Ο ισχυρός τυφώνας Σανσάν πλήττει τη νήσο Κιούσου
Επόμενο άρθροΤουρνουά στη μνήμη του Στέλιου Συμεωνίδη από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης