Οι δηλώσεις του Τότο Βολφ:

«Σκεφτόμουν όλη τη χρονιά ότι υπήρχε ένα παράθυρο – δεν ήταν μηδενική η πιθανότητα”, εξήγησε ο Τότο Βολφ, μιλώντας για το θέμα στο Ζάντβορτ. “Το έδαφος εκεί [στη Red Bull] εξακολουθεί να είναι ασταθές, και όχι μόνο για λόγους απόδοσης του αυτοκινήτου αλλά και για διαπροσωπικά ζητήματα που όλοι γνωρίζουμε.

Παρεμπιπτόντως, τα πηγαίναμε καλά με τον Γιός [Φερστάπεν] σε όλη μου τη ζωή. Ίσως γιατί μοιάζουμε λίγο. Για αυτούς τους λόγους, λοιπόν, σκεφτόμουν ότι η πόρτα δεν ήταν ποτέ εντελώς κλειστή. Ποιές ήταν οι πιθανότητες να συμβεί; Ίσως μία στις 10.

Παρόλα αυτά δεν ήθελα να τα παρατήσω, και τελικά κατά το καλοκαίρι φτάσαμε μαζί στην απόφαση ότι δεν θα έπρεπε να περιμένουμε άλλο να συμβεί κάτι για το 2025, και ότι θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας, ο Μαξ στη Red Bull και εμείς στη Mercedes με τις δικές μας αποφάσεις για τους οδηγούς. Κι αυτή ήταν μια κοινή σκέψη που κάναμε».

 «Αυτό που μου αρέσει με τον Μαξ, τον Ρέιμοντ [Βερμιούλεν, μάνατζερ του Φερστάπεν] και τον Γιός είναι ότι μιλάμε με ευθύ τρόπο. Δεν χρειάζεται να πιέζει ο ένας τον άλλον. Είμαστε εδώ πολύ καιρό. Λάβαμε την απόφαση για τους οδηγούς μας του χρόνου, και σε αυτό επικεντρώνονται πια οι προτάσεις μας.

Ελπίζω ότι αυτό το οδηγικό δίδυμο θα έχουμε και από το 2026 και μετά. Αυτό δεν κλείνει την πόρτα για τον Μαξ να έρθει μαζί μας το ‘26, ή αργότερα, διότι θέλουμε να κρατήσουμε ανοιχτές όλες τις επιλογές μας με τον ίδιο τρόπο που το θέλει και ο ίδιος.

Οπότε αυτό που χάρηκα στις συζητήσεις μας ήταν πως δεν κρυβόντουσαν. Κατά κάποιο τρόπο έχω την αίσθηση ότι οι δρόμοι μας θα συναντηθούν. Αλλά δεν ξέρω πότε θα μπορούσε να συμβεί αυτό – το 2026, ή τρία χρόνια αργότερα, δεν ξέρω».//ΓΡ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Πλήθος κόσμου στην Μητρόπολη για τον στερνό χαιρετισμό στο Νίκο Τσούκα
Επόμενο άρθροΜικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές φέρνει η Κυριακή