Στα Χανιά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στον αστερισμό των γαμήλιων εκδηλώσεων που διοργανώνει εκεί και ξεκίνησαν την Τετάρτη (28.08.24), με την υποδοχή των καλεσμένων του.

Αμέσως μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του κόμματος το… γιόρτασε δίνοντας το «παρών» στο γλέντι που διοργάνωσε ο θείος του, και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Κασσελάκης, στο χωριό Σκινές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με ξεροτήγανα, αυγοκαλάμαρο, τσικουδιά και παραδοσιακό παξιμάδι θέλησε να «σβήσει» την ένταση από τη συνεδρίαση της ΚΟ, στην οποία συμμετείχε μέσω διαδικτύου.

Έδιωξε τους δημοσιογράφους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε να αποχωρήσουν οι δημοσιογράφοι από το χωριό, για να φτάσει ο ίδιος.

Συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν ήδη στο χωριό Σκινές, προσέγγισαν τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους δημοσιογράφους, ζητώντας τους να φύγουν από το χωριό, καθώς επρόκειτο για μια ιδιωτική, οικογενειακή εκδήλωση, όπως ανέφεραν.

Μάλιστα, τόνισαν ότι, αν δεν αποχωρήσουν, δε θα φτάσει εκεί ο Στέφανος Κασσελάκης.

Οι καλεσμένοι και το μενού

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καλεσμένοι θα είναι περίπου 150 άτομα και το μενού θα περιλαμβάνει αρνί, γραβιέρα, βότανα καθώς επίσης: μελιτζάνα με ξινόχοντρο, χειροποίητο ψωμί καθώς και βραστό με μέλι και χοντρό αλάτι.

Η γαμήλια γιορτή θα τελεστεί την Παρασκευή στα Χανιά, τον τόπο καταγωγής του Στέφανου Κασσελάκη. Στα Χανιά δεν θα υπάρξει γάμος, αφού Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ ΜακΜπεθ έχουν ήδη παντρευτεί στη Νέα Υόρκη, αλλά θα ανταλλάξουν όρκους.

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροCIA: Στα χέρια του ηγέτη της Χαμάς η τύχη του σχεδίου για κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας
Επόμενο άρθροΗ Όλγα Γεροβασίλη ζητά εκλογές για ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ από τη βάση