Το ποδήλατο κερδίζει όλο και μεγαλύτερο χώρο στην καθημερινότητα και μετατρέπεται σε αγαπημένο μέσο, όχι μόνο αναψυχής και άθλησης αλλά και αστικής μετακίνησης.

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής  ¨ΗΜΕΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ¨ , η Διεύθυνση Αθλητισμού Δήμου Βόλου διοργανώνει αθλητική δράση με επίκεντρο το ποδήλατο , την Κυριακή 22.09.2024 στην παραλία της πόλης, στις 11:00π.μ.

Καλούνται όλοι οι μαθητές/τριες , να λάβουν μέρος να δοκιμάσουν  το ταλέντο τους και τις ικανότητές τους να χειρίζονται το ποδήλατο με σιγουριά και ασφάλεια, να διασκεδάσουν σε μία αθλητική γιορτή χαράς και ψυχαγωγίας.

Μοναδική υποχρέωση για τη συμμετοχή : κάθε μαθητής/τρια θα φέρει το ποδήλατό του –μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοσδήποτε τύπος ποδηλάτου- , το κράνος του και να συνοδεύεται από τον κηδεμόνα του.

Με αυτή τη γιορτή του ποδηλάτου, η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Βόλου ,η πρώτη διοργάνωση από το πλούσιο πρόγραμμα προγραμμάτων και εκδηλώσεων  περιόδου  2024-2025 για τους μικρούς μας συμπολίτες, εύχεται σε όλους τους μαθητές , μαθήτριες , εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό των Σχολείων καθώς επίσης στους γονείς ¨Καλή Σχολική Χρονιά¨

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕλληνική Λύση: «Οδυνηρή εξέλιξη ότι η Ρωσία μετά από αιώνες στενών φιλικών σχέσεων συμπεριέλαβε πλέον την Ελλάδα στη λίστα των χωρών με “καταστροφική συμπεριφορά”»
Επόμενο άρθροΔιπλό κορυφής με επιθετικό πλουραλισμό για τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό