Η σύγκριση μεταξύ Bitcoin και χρυσού αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα συζήτησης στον κόσμο των επενδύσεων. Με το Bitcoin να σημειώνει τεράστια αύξηση στην κεφαλαιοποίηση της αγοράς του, ήτοι 350.000% από τη δημιουργία του, η υιοθέτησή του έχει ξεπεράσει κατά πολύ αυτή του χρυσού.

Η συνεχής άνοδος της τιμής του BTC και το γενικό κλίμα της αγοράς, αφήνει περιθώρια για ακόμη μεγαλύτερες αποδόσεις στο μέλλον. Κάτι που έχει οδηγήσει αρκετούς αναλυτές και επενδυτές στο ερώτημα αν θα μπορούσε το Bitcoin να ξεπεράσει τα πολύτιμα μέταλλα το 2025.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγορά Memebet

Η άνοδος του Bitcoin έναντι του χρυσού

Το Bitcoin κατάφερε να ξεπεράσει αρκετές φορές τον χρυσό, με τους αναλυτές να επισημαίνουν ότι κάτι τέτοιο δεν θα είναι μια προσωρινή κατάσταση. Ειδικότερα, η κεφαλαιοποίηση αγοράς του BTC έχει εκτιναχθεί, με την αναλογία Bitcoin-to-gold (BTC/GLD) να θεωρείται ένας από τους βασικότερους δείκτες για την παρακολούθηση της απόδοσης του BTC σε σχέση με τον χρυσό.

Μάλιστα, το BTC/GLD ratio έχει γίνει βασικό εργαλείο για την παρακολούθηση της υιοθέτησης του Bitcoin και της κυριαρχίας του στην αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο βετεράνος αναλυτής Peter Brandt υποστηρίζει ότι το ratio αυτό θα μπορούσε να σημειώσει αύξηση 400% μέχρι το 2025. Η εκτίμηση αυτή βασίζεται σε ένα κλασικό τεχνικό μοτίβο, γνωστό ως το “inverse head-and-shoulders” (IH&S), το οποίο υποδηλώνει μια σημαντική ανοδική κίνηση όταν το BTC ξεπεράσει ορισμένα τεχνικά επίπεδα.

Τεχνική ανάλυση και εκτιμήσεις για το 2025

Η τεχνική ανάλυση του Brandt δείχνει ότι το Bitcoin θα μπορούσε να φτάσει έως και τις 123 ουγγιές χρυσού ανά BTC το 2025, σε σύγκριση με τις 24 ουγγιές που εκτιμάται σήμερα. Αυτό το ανοδικό σενάριο βασίζεται στη δυνατότητα του Bitcoin να επωφεληθεί από την αυξανόμενη ζήτηση και την περιορισμένη προσφορά του, καθώς περισσότερα θεσμικά όργανα υιοθετούν το κρυπτονόμισμα ως μέσο αποθήκευσης.

Αν και αρκετός κόσμος υποστηρίζει την οπτική του Peter Brandt και στρέφεται στην αγορά Bitcoin, η αντίθετη πλευρά δεν γινόταν φυσικά να λείψει. Συγκεκριμένα, ο Peter Schiff, συνεχίζει να υποστηρίζει ότι τα τεχνικά μοτίβα δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τη μελλοντική επιτυχία του Bitcoin. Ειδικότερα, το Bitcoin δεν μπορεί να θεωρηθεί ως “πραγματικό χρήμα” καθώς δεν έχει την ίδια αξία ή αποδοχή με τον χρυσό.

Ωστόσο, ο Jack Mallers από την Strike, ήρθε αντιμέτωπος με τον Peter Schiff, αναφέροντας πως το BTC είναι το καλύτερο μέσο αποθήκευσης αξίας στην ιστορία, αναδεικνύοντας την ευκολία στη μεταφορά του. Δείτε το σχετικό βίντεο Peter Schiff & Jack Mallers Debate Bitcoin Vs. Gold.

Το ανερχόμενο Memebet Token ($MEMEBET) και οι εξαιρετικές προοπτικές του

Στη συζήτηση για τα κρυπτονομίσματα, δεν μπορούμε φυσικά να παραλείψουμε το Memebet Token ($MEMEBET), ένα από τα καλύτερα meme coins αυτή τη στιγμή, το οποίο κερδίζει τεράστιο έδαφος τις τελευταίες ημέρες. Μπορεί το BTC να αποτελεί καθημερινά ένα βασικό θέμα συζήτησης, ωστόσο ένα μεγάλο μέρος της αγοράς αναζητά νέες επενδυτικές ευκαιρίες ώστε να αποκομίσει υψηλότερα κέρδη.

Το Memebet έχει εισέλθει στην αγορά ως μέρος του αναδυόμενου τομέα του GambleFi, προσφέροντας στους χρήστες τη δυνατότητα να ποντάρουν κρυπτονομίσματα και να κερδίζουν παθητικά έσοδα μέσω του αποκεντρωμένου καζίνο που λανσάρει. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά κρυπτονομίσματα, το Memebet συνδυάζει την ψυχαγωγία με τις επενδυτικές ευκαιρίες, κάτι που το καθιστά εξαιρετικά ελκυστικό για τους επενδυτές που αναζητούν κάτι διαφορετικό από τα κλασικά ψηφιακά νομίσματα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που αρκετός κόσμος πιστεύει ότι το Memebet Token θα ξεπεράσει την απόδοση του BTC το επόμενο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα, με την προπώληση του $MEMEBET να εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς, όσο πιο νωρίς επενδύσετε στο νέο αυτό meme coin, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχετε να αποκτήσετε σημαντικά κέρδη.

Περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή στην προπώληση του Memebet Token

 

*ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠρος διάθεση τα εισιτήρια για το Super Cup
Επόμενο άρθροΠροϋπολογισμός: Υπερπλεόνασμα στο οκτάμηνο με «οδηγό» τον φόρο εισοδήματος και τον ΦΠΑ