Ο Πανιώνιος προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας αποκλείοντας τη Νέα Ιωνία στα πέναλτι με 2-1, αφού κανονική διάρκεια και παράταση ολοκληρώθηκαν χωρίς γκολ.

Το παιχνίδι ήταν σχετικά μοιρασμένο, με τους «κυανέρυθρους» να έχουν περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή τους αλλά κανέναν από τους δύο αντίπαλους να μην μπορεί να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχασε τη μεγάλη ευκαιρία στην παράταση, καθώς στο 107΄ κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Κολοβός, αλλά ο Ντροστ, που είχε μπει αλλαγή, έπεσε σωστά στη γωνία κι απέκρουσε.

Στη διαδικασία των πέναλτι ο Αντωνόπουλος «σημάδεψε» το δοκάρι για τη Νέα Ιωνία, ο Γεμιστός έγραψε το 1-0 για τον Πανιώνιο, ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε το πέναλτι του Αλέμη και ο Φελίπε έγραψε το 2-0.

Ο Καλιτσουνάκης ευστόχησε για το 2-1, ο Βερνάρδος είχε δοκάρι για τον Πανιώνιο, ο Τζάκσον σούταρε άουτ, ο Ντροστ νίκησε ξανά τον Κολοβό αλλά ο Πλατέλλας δεν κατάφερε να ισοφαρίσει για τη Νέα Ιωνία (απέκρουσε ο Γιαννακόπουλος) και να την κρατήσει στη διεκδίκηση της πρόκρισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέα Ιωνία: Γκλώτσος (Ντροστ), Αλέμης, Χατζηγεωργίου, Φλώκος, Γιαμάι, Καλιτσουνάκης, Λαμπίρης, Μουστάκης, Παπαϊωάννου, Πίσσας, Πλατέλλας.

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Πότσι, Αυλωνίτης, Χρούστινετς (103΄ Ζούλιας), Γροντής (103΄ Διονέλλης), Στούπης (71΄ Φελίσιο), Γκίνη (56΄ Κολοβός), Μπουρλάκης (56΄ Βενάρδος), Γεμιστός, Πιερτζακόμι (95΄ Αλεξανδράκης), Ενγκουέμ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑγχωτική πρόκριση στα πέναλτι για τον Πανιώνιο
Επόμενο άρθροΛιόν – Ολυμπιακός: Σέντρα στις 22:00