Απορρίφθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας η προσφυγή της δημοτικής παράταξης “Συμμαχία για τον Βόλο”, με επικεφαλής τον κ. Νίκο Παπαπέτρο, η οποία είχε θέσει θέμα εκλογιμότητας του Αχιλλέα Μπέου στη θέση του δημάρχου Βόλου για το θέμα παραχώρησης του Πανθεσσαλικού Σταδίου στην ομάδα του ΝΠΣ Βόλος

Η σχετική απόφαση αναρτήθηκε σήμερα το πρωΐ στην ιστοσελίδα του Συμβουλίου της Επικρατείας και ο κ. Νίκος Παπαπέτρος προέβη στην εξής δήλωση:

Ποτέ η κρίση μιας δικαστικής απόφασης δεν συνιστά ήττα , πολλώ δε περισσότερο πολιτική ήττα. Η απόφαση του ΣτΕ προφανώς και είναι σεβαστή από εμάς, επιφυλασσόμαστε όμως να τοποθετηθούμε επ’ αυτής-γιατί και οι δικαστικές αποφάσεις κρίνονται τόσο νομικά όσο και πολιτικά – όταν λάβουμε απόλυτη γνώση του σκεπτικού της. Για μας η διαχείριση της υπόθεσης του Πανθεσσαλικού παραμένει σκανδαλώδης, ασχέτως εάν το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε ότι δεν επάγεται εκλογικές συνέπειες .

 Σίγουρα όμως εξακολουθούν τυχόν υφιστάμενες αστικές και ποινικές ευθύνες , για τις οποίες η Εισαγγελία Βόλου διενεργεί έρευνα. Η παράταξή μας απολύτως ενωμένη στον κοινό στόχο της διαφάνειας και καταπολέμησης κάθε διαπλοκής, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με κάθε τρόπο ώστε να ηττηθεί καθολικά το πιο σάπιο καθεστώς που  έχει διοικήσει ποτέ τον δήμο Βόλου. Και στον αγώνα της αυτό , που είναι καθαρά πολιτικός,  δεν θα σταματήσει να κρίνει οποιαδήποτε παρανομία ή παρατυπία ασκώντας με νομικό τρόπο όποια δικαιώματα της παρέχονται από το Σύνταγμα και τον Νόμο”.  

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣε ύφεση η φωτιά στα Χανιά
Επόμενο άρθροΜοιρασιά στον Βόλο – www.ertsports.gr