Λίγες ώρες μετά το σπουδαίο «διπλό» (1-0) επί της Πόρτο για το Europa League, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ολοκλήρωσε την προετοιμασία των παικτών του για το ντέρμπι κορυφής, που θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (26/1, 20:30, Cosmote Sport 1) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.
Ο Ισπανός προπονητής και οι παίκτες του Ολυμπιακού, έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο «ντέρμπι αιωνίων» της 20ής αγωνιστικής, καθώς σε περίπτωση νίκης, θ’ αποσπαστούν από τους «πράσινους» κατά επτά βαθμούς.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μεντιλίμπαρ, συμπεριελήφθη ο Ζέλσον Μάρτινς, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του (σ.σ. είχε μείνει εκτός αποστολής τόσο από τον αγώνα με την Πόρτο όσο και από το ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο).
Η αποστολή των «ερυθρολεύκων», είναι απότελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρσία, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας και Κωστούλας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ