Άγριο διπλό φονικό εκτυλίχθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής στο χωριό Γόννοι του Δήμου Τεμπών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr άνδρας ηλικίας 60 ετών φέρεται να σκότωσε – άγνωστο μέχρι στιγμής με ποιόν τρόπο – δύο άτομα, στην επιχείρηση (ξυλουργείο) που διατηρεί. Τα δύο θύματα φέρεται να είναι Ρομά τα οποία είχαν πάει για κάποια δουλειά που είχαν με τον ιδιοκτήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο φερόμενος ως δράστης παραμένει ταμπουρωμένος μέσα στο κατάστημά του, καθώς στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ αναμένονται και δυνάμεις των ΕΚΑΜ από τη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει στα χέρια του χειροβομβίδα.

Πηγές της «Ζούγκλας» αναφέρουν ότι ο ίδιος ο δράστης τηλεφώνησε στην αστυνομία και ανέφερε ότι έχει σκοτώσει δύο άτομα. Φτάνοντας η αστυνομία εντόπισε το ένα θύμα να κείτεται έξω από την πόρτα του σπιτιού του, αλλά δεν μπορεί να πλησιάσει. Επί τόπου βρίσκεται διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ, που επικοινωνεί ήδη με τον φερόμενο ως δράστη που παραμένει ταμπουρωμένος.

Οι πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης, με αρχικά Δ.Κ., είναι γνωστός για την πολιτική του δράση με την Χρυσή Αυγή με την οποία ήταν και υποψήφιος βουλευτής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα σε λίγο…

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟι αριθμοί του Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου
Επόμενο άρθροΜητσοτάκης για Σαντορίνη: Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως δεν θα οδηγηθούμε στο κακό σενάριο