«Στην ΑΕΚ όλα άλλαξαν για μένα. Η καριέρα μου άρχισε να ανεβαίνει και θα είμαι για πάντα ευγνώμων στο κλαμπ. Θέλω τώρα να τα καταφέρω και στη Σπάρτακ. Έπαιζα στα άκρα, κυρίως στα αριστερά, αλλά όταν πήγα στην Ελλάδα άρχισα να παίζω δεξιά. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Ματίας Αλμέιδα που με έβαλε σέντερ φορ και από τότε απογειώθηκα. Είναι πάντα απόφαση του προπονητή, έχω τη μεγαλύτερη επιτυχία στη θέση του φορ, αλλά ακόμη μου αρέσει να παίζω και στα άκρα.

Είναι χαρά μου να βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να αρχίσω. Είμαι εδώ και χρόνια στην Ευρώπη, έχω αγωνιστεί απέναντι στη Ζενίτ πριν λίγα χρόνια και έχω ακούσει πολλά για τη Ρωσία. Έμαθα πολλά για τη Σπάρτακ, έχει πλούσια ιστορία και έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τίτλους φέτος. Γι’ αυτό έχω έρθει. Ο Μάσιμο Καρέρα είναι ο πρώτος που μου έμαθε κάποια πράγματα για την Σπάρτακ. Είχε πετύχει εδώ στη Ρωσία.

Άρχισα να παίζω μπάλα στα 6 και είμαι πολύ χαρούμενος που η καριέρα μου με οδήγησε εδώ. Ελπίζω να έχω μια καλή πορεία στη Σπάρτακ. Είμαι ευγνώμων σε όσους είχαν ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας μου. Θέλω να κερδίσω τίτλους με τη Σπάρτακ, είμαι εδώ για να προσφέρω» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λιβάι Γκαρσία.//Ν.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΔείτε το γιγαντιαίο “εξωγήινο” πρόσωπο στους πάγους της Ανταρκτικής – ΠΕΡΙΕΡΓΑ
Επόμενο άρθροΟδεύει προς Μονακό ο Ντάνιελ Τάις