Έναν πρωτότυπο τρόπο να θέσει επί τάπητος το ζήτημα με την Τεχνητή Νοημοσύνη και τον τρόπο που «χαλκεύει» τις ειδήσεις, διάλεξε ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος ανέβασε αληθοφανές βίντεο με τον εαυτό του σε …απίθανους ρόλους, για να προωθήσει τη σχετική σύνοδο που ξεκινά σήμερα Δευτέρα στο Παρίσι.
«Φτιάχνω αυτό το βίντεο προσπαθώντας να σας φτιάξω τη διάθεση. Είναι καλοφτιαγμένο, με έκανε να γελάσω. Για να σοβαρευτούμε, με την Τεχνητή Νοημοσύνη μπορούμε να κάνουμε ορισμένα πολύ μεγάλα πράγματα: να αλλάξουμε την υγειονομική περίθαλψη, την ενέργεια, τη ζωή στην κοινωνία μας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Η Γαλλία και η Ευρώπη πρέπει να βρίσκονται στο επίκεντρο αυτής της επανάστασης για να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία και επίσης να προωθήσουν τις αρχές μας», τονίζει ο Μακρόν.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ